Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 40€. 📞Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310941840

Mid Season Sales: Η αγαπημένη μας συνήθεια!

Ένα πράγμα που μας αρέσει στο φθινόπωρο είναι και το 10ήμερο προσφορών διότι μπορούμε να αγοράζουμε πράγματα  από την φθινοπωρινή κολεξιόν σε πιο προσιτές τιμές.

Η Loisir & η Οxette συμμετέχουν δυναμικά σε αυτό το 10ήμερο προσφορών με εκπτώσεις στα αγαπημένα σας κοσμήματα και ρολόγια! Για τα κοσμήματα της Loisir με αγορές άνω των 60€ υπάρχει έκπτωση -15 % , ενώ αντίστοιχα τα κοσμήματα Οxette έχουν έκπτωση -15 %  και τα ρολόγια -20% .

Παρακάτω θα δείτε κάποια κοσμήματα και ρολόγια  που επιλέξαμε για εσάς τα οποία είναι stylish και must –have για τις καθημερινές σας εμφανίσεις!

  1. Κρίκοι Heavy Metal

Η περσινή πετυχημένη σειρά ‘’Heavy Metal ‘’ της Oxette επιστρέφει φέτος ακόμη πιο δυναμική και rock.Οι κρίκοι της σειράς φοριούνται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας  και συνδυάζονται πολύ εύκολα με κάθε είδους ντύσιμο! Υπάρχουν σε διαφορετικά μήκη και πάχος , επίσης , μπορείτε να τους βρείτε σε ασημί και σε ροζ χρυσό! Βρείτε τους κρίκους με έκπτωση -15% .

      

 

2.Κολιέ από την συλλογή ‘’Feminity Pretty’’

Η συλλογή αυτή θα απελευθερώσει την θηλυκή αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση σας ! Τα κολιέ της συλλογής είναι ευκολοφόρετα και μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα κοσμήματα της ίδιας συλλογής δημιουργώντας ένα υπέροχο σύνολο.      

   

 

 

3.’’Bradshaw’’ watch  της Oxette

Τα ρολόγια ‘’Bradshaw’’ αποτελούν μια διαχρονική και εκλεπτυσμένη προσθήκη στην συλλογή σας. Το minimal και μικρού μεγέθους καντράν του καθιστούν το ρολόι αυτό μία κομψή επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Βρείτε το ρολόι με έκπτωση -20%.   

         

 

 

       Ανακαλύψτε όλες τις φθινοπωρινές μας προσφορές στο e-shop μας αλλά και στο κατάστημα μας !